Boxu Drive mogelijkheden binnen Zimbra Print

• zimbra, Boxu Drive, Opties
  • 0

Wanneer u Boxu Drive hebt gekoppeld aan Zimbra dan kunt u gebruik maken van de volgende mogelijkheden.

Boven in het menu heeft u de mogelijkheid om de inhoud van uw Boxu Drive te bekijken. Tevens is er een knop om de geselecteerde e-mail op te slaan in uw Boxu Drive account.

U kunt vanuit uw Boxu Drive overzicht ook bestanden versturen als link of als bijlage.
Dit doet u door op het betreffende bestand met uw rechter muisknop te klikken.